Ingyenes konzultáció és igényfelmérés

Kíváncsi vagy, milyen a Level Up órák hangulata,
és hogyan segíthet Neked is a Level Up Your English elérni nyelvi céljaid?

Ingyenes online konzultáció

Egyetlen lépésre vagy attól, hogy közelebb kerülj nyelvi céljaidhoz.

Bizonyára Neked is számos kérdésed van, és szeretnél biztosara menni a nyelvi céljaidba való befektetéseddel kapcsolatban. Befektetés? Persze nem a klasszikus pénzpiaci értelemben, de ez is egy formája a befektetéseknek, hiszen a nyelvtudásod fejlesztéséhez az anyagi forrásaid és a szabadidőd is felhasználod.

Mivel ezek vélhetően nem állnak korlátlan mennyiségben a rendelkezésedre, ezért fontos, hogy a lehető leghatékonyabban használd fel őket. Meggyőződésünk, hogy a Level Up Your English ebben lehet a segítségedre. Szeretnénk, ha erről Te magad is meggyőződnél, ezért elindítottuk ingyenes konzultációs alkalmainkat.

A Level Up konzultáció és igényfelmérés egy 100%-ban ingyenes és kötelezettségmentes lehetőség nemcsak arra, hogy találkozz egy mentortanárunkkal, és megnézd, hogyan zajlanak a Level Up Your English online angol nyelvtanfolyam képzési alkalmai, hanem arra is, hogy megismerd egyéni tanulási stílusod, és megtudd, mely gyakorlatokkal érheted el legkönnyebben kitűzött nyelvi céljaid. Mindezt online, az otthonod kényelméből egy általad választott időpontban.

Az ingyenes konzultáción való részvételhez – csakúgy, mint a Level Up online angol  nyelvtanfolyamain – egy webkamerával és mikrofonnal felszerelt számítógépre vagy okoseszközre, valamint stabil internetkapcsolatra lesz szükséged.

A jelentkezési űrlapon felmérjük,

  • milyen szinten van a jelenlegi nyelvtudásod
  • van-e már kitűzött nyelvi célod
  • milyen konkrét nyelvi segítségre lenne szükséged
  • mely nyelvi készséged szeretnéd leginkább fejleszteni
  • milyen módszerekkel fejlesztheted leggyorsabban nyelvtudásod

Ezen információk megadása szükséges ahhoz, hogy a konzultációt vezető mentortanárod minél felkészültebben, a Te egyedi céljaidhoz és tanulási stílusodhoz illeszkedő anyaggal érkezhessen a találkozóra.

Mire számíthatsz az ingyenes konzultáción?

A konzultáció időtartama körülbelül 45 perc. Az első fél órában az alkalmat vezető mentortanár egy kötetlen beszélgetés keretében igyekszik teljeskörűen megismerni nyelvi céljaid, valamint felmérni, hogyan tud Neked is segíteni a Level Up Your English.

Ezt követően megismerheted a jelentkezés során kitöltött Tanulási Stílus Teszted eredményét, valamint lehetőséged nyílik kipróbálni egy-egy gyakorlat keretében, hogyan zajlanak a Level Up Your English beszédközpontú és coaching szemléletű nyelvi
képzései, és milyen eszközök segítik a felkészülésed a virtuális tanteremben.

Az alkalom végén csatlakozik oktatásszervező kollégánk, aki készséggel megválaszolja felmerülő kérdéseid, és tájékoztat az ingyenes konzultáció résztvevőinek biztosított egyedi promóciós ajánlatunkról.

A konzultációkat minden esetben magyar anyanyelvű mentortanáraink tartják, azonban, ha Téged elsősorban az angol anyanyelvi mentortanárral való tanulás érdekel, ezt jelezheted már a jelentkezés során, és oktatásszervező kollégánk ennek megfelelően tájékoztat majd a lehetőségekről.