Online angol nyelvtanfolyam

Prémium online angol nyelvi fejlesztés

Miben különbözik egy mentortanár egy átlagos nyelvtanártól?

Angoltanáraink diplomával és többéves tanítási tapasztalattal rendelkeznek, így a szükséges módszertan mellett számos szakterület nyelvi igényeit is ismerik. Az igazi különbséget egy átlagos nyelvtanárhoz képest azonban nem ez, hanem a coaching szemlélet alkalmazása jelenti: mentoraid lesznek céljaid elérésében.

Egyéni fejlesztési célok meghatározása

A mentortanárod Veled szorosan együttműködve meghatározza az egyéni fejlesztési célokat, és kialakít egy rugalmas, testreszabott tanulási tervet.

Tanulási stílus kiaknázása

A mentorod egyéni tanulási stílusodra és saját tapasztalatára építve meghatározza a módszertant és a nyelvi fejlesztés eszközeit.

Egyéni tananyag kialakítása

Egyre nagyobb szerepet kap az egyéni igényeidre összeválogatott szakanyag, amit Te határozol meg felállított céljaiddal. A mentortanár, mint angol nyelvi coach és nyelvi szakértő ehhez keres gyakorlatokat, ajánl hasznos cikkeket és tanulási technikákat.

Visszacsatolás, sikerélmény, önbizalom

Angol nyelvi mentorod folyamatos visszacsatolással segít Téged. A kitűzött nyelvi céljaid elérése felé világos lépésekkel haladtok, ezáltal rendszeres sikerélményben lesz részed. Idővel fejlődik a nyelvtudásod, így a kommunikációs bátorságod is.

Akik segítenek elérni nyelvi céljaid

Ismerd meg mentortanárainkat!

Irma
Irmamagyar anyanyelvű nyelvtanár
Tovább olvasom

Számomra a nyelvtudás nem cél, hanem eszköz. Tudásommal és a munkám iránti alázatossággal abban tudom segíteni a velem együtt dolgozó tanulókat, hogy a célnyelvet hatékonyan és életszerűen tudják elsajátítani céljaik eléréséhez.

Irma vagyok, angol-olasz szakos nyelvtanár. Az angol nyelvet 25, az olasz nyelvet 15 éve tanítom. Főként felnőttekkel és középiskolás diákokkal dolgozom. Általános nyelvtanfolyamok mellett vizsgafelkészítéssel is foglalkozom. Ezen felül még oktatok vállalati nyelvtanfolyamok keretében, ebben nagy segítséget jelent a több mint egy évtizedes vállalatoknál szerzett tapasztalatom.

Nem hiszek a csodamódszerekben, annál inkább a jó tananyagban, a megfelelő iránymutatásban, valamint a kemény munkában, a kitartásban és a nyitottságban. Derűs és nyugodt természetű vagyok, támogató és építő hozzáállás jellemzi a munkámat.

Dan
Danangol anyanyelvű nyelvtanár
Tovább olvasom

I like to focus on speaking in lessons if the student can complete the other listening, reading and writing tasks at home. When this is not possible, I think lessons need to be more balanced between the skills.

I am a native speaker from Cleveland, Ohio. I have been teaching English since 2008 and have worked in Hungary, Ukraine, Kyrgyzstan and Russia. I have a degree in Anthropology and Sociology along with a language teaching certification. I have taught many different students of various ages and levels both individually and in groups. This has included general English, business English and exam-prep. I can speak Hungarian, so I am able to teach anywhere from beginners to advanced students.

I understand that different people learn things differently and try to adapt to the student’s preferences and needs. In any case, I like to prepare notes with any new words, mistakes, etc. after lessons to help students improve. I also work as a translator, which comes in handy in lessons.

Kriszti
Krisztimagyar anyanyelvű nyelvtanár
Tovább olvasom

Nyelvtanárként célom, hogy személyre szabott tananyaggal és módszerekkel segítsem hozzá tanítványaimat az általuk kitűzött célok eléréséhez, és a mindennapi életben is használható nyelvtudás megszerzéséhez.

Kezdőtől felsőfokú szintig tanítok angol nyelvet, részt veszek lakossági és céges nyelvtanfolyamok lebonyolításában egyaránt. 2001 óta vizsgáztatok is: az államilag elismert nyelvvizsgarendszerek közül a BME, a TELC, a EUROEXAM és az iXam vizsgáztatója vagyok. Az így szerzett tapasztalataimat és a vizsgarendszerek ismeretét jól tudom kamatoztatni a vizsgafelkészítő tanfolyamokon és a próbavizsgákon egyaránt.

Nagyon fontosnak tartom a szakmai fejlődést, a megújulást és a legfrissebb módszerek megismerését, ezért rendszeresen részt veszek továbbképzéseken és nyelvtanári konferenciákon.

Jen
Jenangol anyanyelvű nyelvtanár
Tovább olvasom

You can expect classes to be well organised with a focus on communication. I set a lot of homework and always send a set of class notes after each class so you can review new vocabulary from the lesson and any mistakes you may have made.

I am British and have lived in Hungary since 2014. I have been teaching English since 2008 and have taught Business, General English and Exam Preparation courses to children and adults in the UK, Russia, Ukraine, Kyrgyzstan and Hungary. I graduated in 2007 with a BA in History and completed my CELTA teaching qualification in 2008. My hobbies include reading, gardening, travelling and swimming. I am married and have two sons.

Eszter
Esztermagyar anyanyelvű nyelvtanár
Tovább olvasom

Folyamatosan fejlesztem magam, az angol nyelvtudásom csiszolása egy soha véget nem érő, örökös tanulási folyamat, hiszen a módszerek és eszközök sokszínűsége szinte végtelen.

Eszter vagyok, magyar-angol szakos tanár. A diplomáim megszerzése óta tanítom az angol nyelvet, ez már több mint 20 évet jelent, és soha nem tudom megunni. Többször jártam már Angliában és Írországban is módszertani továbbképzéseken az Erasmus programnak köszönhetően. Minden diák más és más, ezért személyre szabottan foglalkozom a tanulókkal. Fontosnak tartom, hogy átadjam az angol nyelv szeretetét, és meghozzam a kedvet a tanuláshoz, fejlődéshez.

A legnagyobb erősségem az empatikus hozzáállás és a motiváció. A legfontosabbnak a szóbeli kommunikációt tartom, de a nyelvtan rejtelmeit és szépségét is kimondottan élvezem átadni.

Robi
Robimagyar anyanyelvű mentortanár
Tovább olvasom

A kurzusok megtervezése során nem szabad figyelmen kívül hagyni a nyelvtanuló egyéni lehetőségeit, a tanulásra fordítható idejét, és az órák során azzal kell foglalkozni, amit önállóan nem tud gyakorolni. Ilyen a beszédképzés és a társalgás.

Robinak hívnak, 2006 óta foglalkozom nyelvtanítással. Sokféle képzést vezettem már a hagyományos nyelvi kurzusoktól kezdve, a nyelvvizsgára felkészítő tréningeken át, a felsőfokú társalgási órákig.

Az óráimon fontos szempont az oldott hangulat és az egyéni igények figyelembevétele. Nyelvtani példákat, tesztlapokat vagy szövegértési feladatokat egyénileg, önszorgalomból is ki lehet tölteni, de a helyes kiejtés vagy a beszéd gyakorlása már órai elfoglaltság során kell történjen. Tapasztalatom szerint az érett és felelős tanulói magatartás nagyban befolyásolja a nyelvi előrehaladást.

Jessica
Jessicaangol anyanyelvű mentortanár
Tovább olvasom

Born into a multicultural family in the US, my interest in other languages and cultures was visible from very early on.

At the tender age of 18, I acted on my instincts by packing my most treasured belongings in two suitcases and flew halfway around the world to begin helping kids with their English at a primary school in Hungary. However, it was not till my early twenties that I felt an urge to continue my studies and obtained a double major at a college in Budapest. I graduated with a degree in teaching English as a foreign language along with another separate degree in communications in Hungarian.

I have since taught students of all ages, worked at a secondary school as well as a so-called factory guide taking groups of up to 50 individuals from all corners of the world on tours at the Mercedes-Benz factory in Kecskemét. As far as hobbies are concerned, I am keen on numerous sports including swimming, running and cycling in addition to travelling the world.

Előző
Következő

Már csak egyetlen kattintás választ el, hogy közelebb kerülj nyelvi céljaid eléréséhez!

Vannak lépések, amelyek nem igényelnek különösebb erőfeszítést vagy elköteleződést, ez most pont ilyen. Meggyőződésünk, hogy hasznos lenne a Te számodra is a Level Up Your English online angol nyelvtanfolyam, de szeretnénk, ha biztosra mennél és megfontoltan döntenél. Gyere, találkozz online egy mentortanárunkkal, és tudj meg többet arról, milyen egy képzési alkalmunk a gyakorlatban!