Online angol nyelvtanfolyam

Prémium online angol nyelvi fejlesztés

Mit tartalmaz egy Level Up szintegység?

Tanulj angolul online magyar vagy angol anyanyelvű mentortanároktól, akik tanulási stílusodra építve innovatív coaching szemlélettel segítenek elérni nyelvi céljaidat! Képzésünket Level Up szintegységek formájában veheted igénybe.

Online alkalmak heti 1x90 percben 20 héten át fix időpontban

Virtuális tanterem prémium felszereltséggel

Online is végezhető gyakorlófeladatok

Választásod szerint angol anyanyelvű mentortanár vagy magyar anyanyelvű mentortanár

Készen állsz? Nincs más dolgod, mint követni az alábbi 5 lépést!

Válaszd ki, hogy magyar vagy angol anyanyelvű mentortanárral szeretnél tanulni! Bizonytalan vagy, hogy melyik segítené jobban céljaid elérését? Magyar anyanyelvű mentortanár választását elsősorban alacsonyabb tudásszint esetén javasoljuk, amikor még fontosabb lehet alkalmanként a magyar nyelvű magyarázat is. Angol anyanyelvű mentortanár középfokú vagy annál magasabb tudásszint esetén jelenthet kimagasló előnyt, ugyanakkor egyéni preferencia alapján bármelyik opciót választhatod.

Ezután az elérhető napok és időpontok közül válaszd ki a számodra megfelelőt, majd kattints a „Kosárba teszem” gombra! Ez azt jelenti, hogy visszajelzésünktől kezdve az általad kiválasztott képzési napon és idősávban online angol nyelvi képzésben vehetsz részt 20 héten keresztül.

A következő oldalon adhatod meg a képzésben való részvételhez szükséges valamennyi adatot:

  • Fizetési mód, amely választásod szerint történhet bankkártyával vagy átutalással, illetve egy összegben vagy két részletben. Ha az egyösszegű fizetést választod, 10.000 Ft kedvezményt adunk a képzés díjából. A két részletben történő fizetési opció esetén az első részletet bankkártyával és átutalással is, a második részletet viszont már csak átutalással fizetheted ki. Átutalás esetén az első részlet befizetésére díjbekérőnk alapján három nap, a második részlet befizetésére egy második díjbekérő alapján pedig 60 nap áll majd rendelkezésedre.
  • Számlázási adatok, ahol kiválaszthatod, hogy magánszemélyként vagy jogi személyként/adószámos magánszemélyként szeretnél tőlünk vásárolni.
  • Személyes adatok, ahol a képzésben résztvevőre vonatkozó adatokat tudod megadni. Az itt bekért adatokat a hatályos felnőttképzési törvényeknek megfelelően szükséges feldolgoznunk.

A megrendelés elküldését követően automatikus üzenetet fogsz kapni a megadott email címedre, amely tartalmazni fogja a vásárlás számláját, átutalásos fizetési mód esetén pedig a díjbekérőt, amely alapján elindíthatod az átutalást.

A fizetés beérkezését kollégáink rövid időn belül ellenőrzik, majd felveszik Veled a kapcsolatot emailben. Az oktatásszervező kollégánktól kapott üdvözlő email fogja tartalmazni az online angol nyelvtanfolyamoddal kapcsolatos összes tudnivalót. Fontos továbbá, hogy innentől számítjuk a pénzvisszafizetési garanciára és az elállási jogra vonatkozó határidőt, ugyanis ekkor jön létre az Általános Szerződési Feltételekben részletezett szerződéses jogviszony.

Pénzvisszafizetési garancia és elállási jog

Nyelvtudásod hatékony fejlesztése elköteleződést igényel, ezért szeretnénk, ha biztos lennél a döntésedben. Nyelvi céljaidba való befektetésed biztonságban tudhatod, hiszen rád is vonatkozik pénzvisszafizetési garanciánk! A fogyasztókat megillető elállási jogot kiterjesztettük magán és céges ügyfeleinkre is azzal a kiegészítéssel, hogy a teljes pénzvisszatérítést 14 napig vagy a második képzési alkalmat követő 24 óráig igényelheted, amelyik időpont későbbre esik. Visszatérítési igényed ekkor rövid indoklás kíséretében írásban kell jelezned nekünk.

Online angol nyelvtanfolyam

Prémium online angol nyelvi fejlesztés

209.900 Ft249.900 Ft

Törlés

Tárgyi adómentes (TAM) szolgáltatás // Adó alóli mentesség a tevékenység közérdekű jellegére tekintettel (2007. évi CXXVII. törvény 85. § (2))