A megújulás története

Tudományos alapú nyelvi képzési módszer
modern coaching szemlélettel ötvözve, ez a Level Up Your English.

Level Up Your English

Mit és miért csinálunk?

Víziónk

Az élethosszig tartó tanulás támogatása a nyelvtudás fejlesztésével a tudásszerzés, a karrierépítés és a szórakozás szolgálatában.

Küldetésünk

Globális közös nyelvünk az angol, amellyel a technológia révén napi szinten érintkezünk, egyúttal használjuk, használni kényszerülünk. A XXI. század egyik legfontosabb erőforrásához, az információhoz, így angol nyelvtudásunk függvényében és mértékében férünk hozzá.

Hisszük, hogy az internet segítségével ma már szinte bármilyen ismeretet önállóan is megszerezhetünk, ugyanakkor nem mindegy, hogy ezt milyen hatékonysággal és mennyi idő ráfordításával tesszük. Nyelvet mindannyian különböző módon tanulunk a pontosság (accuracy) és a folyékonyság (fluency) között ingázva (swing of the pendulum), a kettő egyenlő mértékű fejlesztése rendkívül nehéz.

Ezért hoztuk létre a Level Up Your English online nyelvi szolgáltatót, ahol partnereink nyelvi céljait modern coaching szemlélettel segítünk elérni egyéni tanulási stílusuk figyelembevételével. A földrajzi akadályokat megszüntetve és a felesleges ingázásra fordított időt kiiktatva egyéni foglalkozásainkat tapasztalt mentortanáraink virtuális tantermekben tartják, ahol partnereinket nemcsak angolul, hanem angolul gondolkodni is megtanítják, ezáltal lerövidítve a céljaik eléréséhez vezető utat.

A megújulás története

Történetünk 1989-ben kezdődött, akkor még Coventry House néven működtünk Kecskemét első nyelviskolájaként (Coventry Kecskemét angliai testvérvárosa). A családi vállalkozás évről-évre bővült, mi tanítottuk angolra a régió számos vállalkozását, emellett rendszeres nyelvi programjainkkal bekapcsolódtunk a város kulturális keringésébe is. Tanári közösségünkbe az országban az elsők között hívtunk meg angol anyanyelvi nyelvtanárokat, hogy hallgatóink a lehető legautentikusabb forrásból tanulhassanak angolul. A recept bevált, az iskola jól működött, de lassan megváltozott valami.

Felgyorsuló globalizáció, elérhető internet, tömegével létrejövő kérészéletű nyelvi képzők – a környezet egyértelműen átalakult. Az emberek élethelyzetei és igényei megváltoztak, az eredményekre mindenkinek gyorsabban volt szüksége.

A hagyományos módszerek önmagukban már nem voltak elegendők, kialakult egy pangó nyelvi képzési piac, ahonnan égetően hiányzott az innováció.

Az eddig kétkedőket (vagy reménykedőket) egy világjárvány is meggyőzte arról, hogy változásra van szükség.

Ekkor hoztuk létre a Level Up Your English online angol képzést: megtartottuk a hagyományos módszerek bizonyítottan működő elemeit, és ötvöztük a tanulási stílusokra fókuszáló modern coaching szemlélettel. Az így megújított módszertan segítségével hatékony segítséget tudunk nyújtani partnereink nyelvi céljainak eléréséhez, ráadásul az általunk alkalmazott online platformnak köszönhetően nincs többé felesleges ingázásra fordított idő.

Kíváncsi vagy, Neked hogyan segíthetünk elérni nyelvi céljaidat?

Mi garantálja a befektetésed biztonságát?

A nyelvtanulás befektetés, befektetés saját magadba. Befekteted az időd és az anyagi forrásaid, és ezzel mi is tisztában vagyunk, ezért szeretnénk, ha a lehető legnagyobb biztonságban tudnád ezt a különleges nyelvi befektetést. Munkatársaink közel három évtizedes szakmai tapasztalata mellett objektív módokon is teszünk ennek érdekében. Hogyan?

Külső minőség-ellenőrzés,
szakmai szervezeti tagság

Tagjai vagyunk Magyarország legnagyobb nyelvi szakmai közösségének, a Nyelviskolák Szakmai Egyesületének (NYESZE). Az egyesület Magyarországon egyedülálló, Európai Nyelvi Díjas minősítési rendszerének csupán néhány nyelvi képző felel meg, köztük mi is. A NYESZE 50 pontból álló minősítési rendszere nemcsak a nyelvoktatás szakmai színvonalát, hanem az intézmény irányítását és a tárgyi feltételeket is vizsgálja, ezáltal biztos lehetsz benne, hogy valóban minőségi szolgáltatásban lesz részed, ha a Level Up Your English online angol nyelvtanfolyamot választod.

Pénzvisszafizetési garancia
és elállási jog

Nyelvtudásod hatékony fejlesztése elköteleződést igényel, ezért szeretnénk, ha biztos lennél a döntésedben. Nyelvi céljaidba való befektetésed biztonságban tudhatod, hiszen, ha valamilyen okból nem vagy megelégedve online nyelvi képzésünkkel, úgy teljes pénzvisszatérítésre vagy jogosult. A fogyasztókat megillető elállási jogot kiterjesztettük magán és céges ügyfeleinkre is azzal a kiegészítéssel, hogy a teljes pénzvisszatérítést 14 napig vagy a második képzési alkalmat követő 24 óráig igényelheted, amelyik időpont későbbre esik. Visszatérítési igényed ekkor rövid indoklás kíséretében írásban kell jelezned nekünk.

Már csak néhány kattintás választ el, hogy közelebb kerülj nyelvi céljaid eléréséhez!